Friday, February 25, 2011

GERAM!!!!!!

Pada 26/2 stu event yg diadakan d makmal 1/2 yg dhandle oleh student part4,luahan persaan amarah kepada dak2 part"1... diorng tak tau,klu die tak g diorng akan kene dikenakan tindakan....kepada PART 1 kelas A n half of kelas B jgn la uat hal klu korng nak idop lame kat uitm jengka ni... kteorng tak ksh pun klu korg taknak join mane2 event fakulti...sbb name korg yg akan nek ke ats...(court).. nak marah,tp rse kasihan gak kat korng ni.. bru part 1 dah de kes...bru umr sthun jgung dah mule nek kepala...NAK TAU TAK BETAPE TENSIONNYER KU ARINI...!!!! "...cmne la muke ku bile calll dak2 part 1 yg de kat dlm bilik....(TAK COMEL DA!!)... 
                                                                     

2 comments:

  1. saba fik saba.... hahaha.... bkn slalu jd cmni.. :P

    ReplyDelete
  2. haha.! cool la, cyber crash memang mengecewakan..

    ReplyDelete